A karibi konyha a szabadság és a napfény íze. Minden falatban ott van a tenger sója, a friss gyümölcsök édessége és a fűszerek lüktető ritmusa. Ez az étel éppen ilyen hangulatot hoz a tányérra: egzotikus, friss és meglepően harmonikus. A kókusz finom édessége, a mangó zamata és a lime frissessége tökéletes egyensúlyt teremt, miközben a garnéla selymes húsa megadja a fogás könnyed eleganciáját. Igazi nyáridéző étel, még akkor is, ha odakint már hűvösödik a levegő.
Hozzávalók (4 adag):
• 400g garnéla, megtisztítva
• 1 mangó, kockára vágva
• 1 avokádó, kockára vágva
• 1 lime leve
• 2 evőkanál kókuszreszelék
• Friss korianderlevelek
Elkészítés:
1. Süsd meg a garnélákat egy serpenyőben, amíg rózsaszínűvé nem válnak.
2. Egy nagy tálban keverd össze a mangót, az avokádót, a lime levét és a kókuszreszeléket.
3. Add hozzá a sült garnélát, és szórd meg friss korianderlevelekkel.
4. Azonnal tálald.


A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.